Smartphone Reparatie Ridderkerk iphone Reparatie Ridderkerk samsung reparatie Ridderkerk phonedirect Budget Repairs iphone dokter Repair for All Repari 4 all Repair IT Now RCC/Personal System - Under Constructie
WINDOWS 7 STOPT  EN WAT U MOET WETEN
Wellicht heeft u het al gehoord. Microsoft stopt op 14 januari 2020 met de support van Windows 7. Misschien denkt u; "Ja, en? Ik bel ze toch nooit". Dit hoeft ook niet want daar heeft u ons voor. Het gaat hier over het onderhouden en up-to-date houden van het besturingssysteem. Dit gedeelte zorgt er voor dat de programma's die u op uw computer heeft staan, op een veilige en juiste manier draaien. En het is uiteraard niet veilig als de basis van uw machine niet up-to-date blijft.

Om te voorkomen dat u in een situatie terechtkomt waarbij ondersteuning/updates nodig zijn raden wij aan om te starten met het vervangen van de pc’s die Windows 7 draaien. De nieuwe apparaten zijn niet alleen een stuk sneller en lichter, maar ook krachtiger en veiliger dan oude(re) apparatuur.

In sommige gevallen is updaten naar Windows 10 ook mogelijk, maar gezien de verouderde hardware van de meeste Windows 7 machines adviseren wij dit niet. De kosten voor upgraden of geheel vervangen zijn daarbij niet heel verschillend en je loopt bij upgraden het risico dat Windows 10 niet soepel loopt op de oude hardware. Hierdoor kunnen allerlei functionaliteitsproblemen ontstaan.

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de stappen die u het best kunt nemen. Wij nemen dan samen met u door wat voor u de juiste oplossing is.
 
" Enterprise " voorziet u van geavanceerde data beveiliging & toegang tot uw informatie. Dit product is uitermate geschikt voor bedrijven die IT zien als hun onderdeel van hun business strategie. Alleen verkrijgbaar in Volume Licensing.
" Ultimate " de beste sku voor technisch geinteresseerden.


" Professional " voor bedrijven die zich bevinden in de kleine tot middelgrote markt die behoefte hebben aan networking, backup en beveiliging voor meerder PC's en/of servers.


" Home Premium " de standaard sku voor thuisgebruikers en kleine bedrijven.


" Home Basic " niet verkrijgbaar in Nederland maar alleen in de emerging markets.


" Starter " instaplevel sku met gelimiteerde gebruikersmogelijkheden. Vooral geschikt voor small form factor PCs en netbooks.
Welke versie is het meest geschikt voor u? In het kort de diverse verschillen op een rij
Home Premium
Professional
Ultimate/Enterprise
Maakt het gemakkelijker om uw allerdaagse dingen te doen door verbeterde desktop navigatie
Start sneller uw PC op en kan eerder applicaties en bestanden vinden
Gemakkelijk een home netwerk opstarten met HomeGroup
Bekijk uw favoriete tv programma's gratis waar u wilt met Internet TV
Draait vele bestaande XP programma's gemakkelijk in windows 7
Maakt gemakkelijk connectie met uw bedrijfsnetwerk door Domain Join
Stel uw data veilig door automatische backup naar uw home of bedrijfsnetwerk
Helpt uw data te beveiligen op uw PC of draagbaar device door BitLocker
Werk in de taal van uw keuze en kies uit 35 verschillende talen

Windows 7 upgradeprogramma's

Om u te kunnen garanderen dat de PC die u nu aanschaft ook goed werkt in de toekomst krijgt u vanaf 26 juni 2009 t/m 31 januari 2010 het recht tot upgraden naar Windows 7. Let op er zijn een aantal belangrijke data:

• 26 juni 2009 t/m 31 januari 2010 - Gestelde aanschafperiode van Windows Vista-PC's om in aanmerking te komen voor het optionele Windows 7 upgradeprogramma.
• 26 juni 2009 - Eerste dag waarop u uw Windows 7 upgradekit kunt bestellen.
• 15 februari 2010 - Laatste dag waarop u uw Windows - upgradekit kunt bestellen.
•  1 maart 2010 - Laatste dag waarop u uw aankoopbewijs aan de leverancier kunt overleggen. Vereiste papieren (bijvoorbeeld een kopie van uw aankoopbon, verzendbon of factuur) moeten uiterlijk 1 maart 2010 zijn ingediend en een overeenkomstige datumstempel hebben.

Elke hardware leverancier heeft een eigen programma waarin u kunt upgraden naar Windows 7. De leverancier bepaalt zelf de voorwaarden en behoudt zich ook het recht voor deze te wijzigen. U regelt de upgrade direct met de leverancier en niet met Misco. Wel bij elke leverancier geldt dat er op het upgradeprogramma een limiet zit van 25 systemen. Schaft u nu 30 systemen aan dan krijgt u voor 25 systemen een upgrade. Bekijk per leverancier het upgradeprogramma:

HP
Acer
Sony
Fujitsu
Lenovo
Toshiba
Samsung
Asus

Wat moet u weten voor installatie van Windows 7?
Door het upgradeprogramma ontvangt u na 22 oktober 2009 via de leverancier een volledige versie van Windows 7. U kunt deze alleen als nieuwe installatie op uw PC installeren.

Microsoft biedt alleen de onderstaande upgrademogelijkheden voor het optionele Windows® 7-upgradeprogramma. Windows Vista® kan alleen worden geüpgraded naar Windows® 7 in dezelfde taal (als op uw pc bijvoorbeeld een Engelstalige versie van Windows Vista is geďnstalleerd, kunt u alleen upgraden naar de Engelstalige versie van Windows® 7.).
In de fabriek van leverancier  geďnstalleerde versie van Windows Vista®
Ondersteunde upgrade naar Windows® 7
(een schone installatie is vereist**)
32-bits Windows Vista Home Premium
32-bits Windows® 7 Home Premium E
64-bits Windows Vista Home Premium
64-bits Windows® 7 Home Premium E
32-bits Windows Vista Business
32-bits Windows® 7 Professional E
64-bits Windows Vista Business
64-bits Windows® 7 Professional E
32-bits Windows Vista Ultimate
32-bits Windows® 7 Ultimate E
64-bits Windows Vista Ultimate
64-bits Windows® 7 Ultimate E
Downgrade van Windows® Vista Business of Windows® Vista Ultimate naar XP Pro
32-bits Windows® 7 Professional E

** Let op! Voor een upgrade van Windows Vista® naar Windows® 7 is een schone installatie vereist. Als u voorafgaand aan de upgrade geen back-up van uw gegevens en instellingen maakt, kunnen persoonlijke bestanden, zoals documenten, afbeeldingen, bestanden, programma's, muziek en video's, verloren gaan.

Microsoft® Internet Explorer® 8 is niet opgenomen in de E-versie van Windows® 7. Op 9 juni 2009 heeft Microsoft aangekondigd dat het Microsoft® Internet Explorer® 8 niet opneemt in de versies van Windows® 7 die in de Europese Economische Ruimte (EER), Kroatië en Zwitserland worden aangeboden. De volgende landen worden door Microsoft als EER-landen beschouwd: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

*Opmerking: als de versies van Windows® Vista en Windows® 7 niet bij elkaar passen volgens de hierboven beschreven upgrademogelijkheden, wordt de upgrade naar Windows® 7 mogelijk niet goed geďnstalleerd of geactiveerd.

Het functioneren van Windows® 7 en de grafische prestaties zijn afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor sommige functies van Windows® 7, zoals de mogelijkheid om livetelevisie te kijken en op te nemen of aanraaknavigatie, hebt u wellicht geavanceerde of extra hardware nodig. Voor de installatie van de software dient u mogelijk extra geheugen of een dvd-station toe te voegen.

Microsoft Windows Vista® Home Basic, Windows Vista ® Starter Edition en Windows ® XP (alle edities) komen niet in aanmerking voor een upgrade naar Windows ® 7 onder dit programma.

Nu overstappen naar Windows 7 Pro met extra korting!
Ontvang nu 15% korting op Software Assurance voor Windows XP Pro/Vista Business OEM licenties die minder dan 180 dagen geleden zijn aangeschaft (normaal is dat 90 dagen). Geldt dus voor alle PC’s en Laptops met Windows XP Pro/Vista Business OEM Operating System gekocht na 2 februari 2009. Koop nu daarbij Software Assurance in Open License en verkrijg het recht op Windows 7. Wilt u alles weten over deze actie? Bel dan nu snel uw Misco Account Manager of onze Licentiespecialist!

Download de Microsoft Windows 7 Release Candidate

Release Candidate van Microsoft Windows 7 tot 15 augustus 2009 te downloaden? Klik hier! U kunt deze versie blijven gebruiken tot 1 juni 2010, hierna vervalt de licentie. Nog een beperking is het gebruik de laatste 3 maanden van de testperiode. U kunt dan Microsoft Windows 7 maar twee uur achter elkaar gebruiken.
 
Copyright © 2008 by "Personal Systems"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: info@rccps.nl
WINDOWS 7 STOPT !!