Smartphone Reparatie Ridderkerk iphone Reparatie Ridderkerk samsung reparatie Ridderkerk phonedirect Budget Repairs iphone dokter Repair for All Repari 4 all Repair IT Now RCC/Personal System - Profiel
WIJ ZIJN ER VOOR UW
LAATST NIEWS

23 /11 / 2007
Wij hebben nieuwe systeem kasten ontavngen
Personal Systeem is een automatiseringbedrijf wat in 1986 is begonnen.
Het bedrijf heeft al aardig naam gemaakt in Rotterdam en omstreken maar niet alleen hier is Personal Systems bekent maar ook het waddeneiland Texel heeft Personal Systems een netwerk staan en in Duitsland staat ook een netwerk van Personal Systems.

SOMS LAAT DE AUTOMATISERING U IN DE STEEK ....

U gaat het probleem zelf oplossen. Automatisering is echter niet uw vak, dus de kans op een snelle en adequate oplossing is klein.

U belt dus de leverancier van het apparaat of de software. Hij voelt zich echter zelden verantwoordelijk voor het probleem.

U vraagt een collega om hulp. Deze is waarschijnlijk ook geen automatiseringsdeskundige. Hij kan het probleem ook niet altijd oplossen.

U probeert zich een weg te banen door de vele verschillende handleidingen en instructieboeken. Dit is een tijdrovende zaak die zelden snel resultaat biedt.

..... TERWIJL U GEWOON DOOR WILT WERKEN.

U heeft dus direct een probleem oplosser nodig. Bij PERSONAL SYSTEMS heet dat een systeembeheerder. Iemand die deskundig is omdat systeembeheer zijn vak is! Iemand die weet wat u van uw apparatuur mag verwachten. Iemand die u optimaal helpt bij het gebruik maken van uw automatiseringssysteem. Hij onderneemt actie vanuit een groot probleemoplossend vermogen en precies wanneer dat nodig is.

De systeembeheerder; u schakelt hem alleen in wanneer dat nodig is. U betaalt alleen als u gebruik maakt van zijn service: op afroep, op afspraak, of volgens een vooraf afgesproken schema. U betaalt wijze van spreken "per minuut"; flexibel en tegen een scherp tarief.

Zijn service gaat namelijk heel wat verder dan trouble-shooting. Hoe, wanneer en waarvoor u de systeembeheerder inschakelt kunt u geheel zelf bepalen. U hoeft hem alleen maar uit te leggen aan welke vorm van ondersteuning u behoefte heeft.
De systeembeheerder; u schakelt hem alleen in wanneer dat nodig is. U betaalt alleen als u gebruik maakt van zijn service: op afroep, op afspraak, of volgens een vooraf afgesproken schema. U betaalt wijze van spreken "per minuut"; flexibel en tegen een scherp tarief.

Zijn service gaat namelijk heel wat verder dan trouble-shooting. Hoe, wanneer en waarvoor u de systeembeheerder inschakelt kunt u geheel zelf bepalen. U hoeft hem alleen maar uit te leggen aan welke vorm van ondersteuning u behoefte heeft.

INVENTARISATIE EN REGISTRATIE

Per gebruiker wordt precies vast gesteld welke apparatuur en programmatuur aanwezig is, zodat bekend is wat binnen uw onderneming speelt.

(HER)INSTALLATIE VAN HARD- EN SOFTWARE

Veel storingen ontstaan doordat apparatuur niet vakkundig is geïnstalleerd is. De systeembeheerder gaat dit na en stelt de diagnose. Indien nodig installeert hij de hardware en software opnieuw.

PROBLEEMHERKENNING

De kunst is in de klacht van de gebruiker het werkelijke probleem te herkennen, de consequenties te overzien en advies geven over de meest efficiënte oplossing.

TROUBLE SHOOTING

EHBO-dienst, bij acuut optredende storingen bij PC's, netwerken of bij randapparatuur zoals printers en (fax)modems. PERSONAL SYSTEMS stelt vast hoe de storing is ontstaan en lost deze direct op.

BEVEILIGING

BACK-UP
Er kan gezorgd worden voor het aanleggen en uitvoeren van een back-up systeem. In geval van schade (of brand) kunt u altijd over een recente versie van uw gegevens beschikken.

ARCHIVERING

Zeker in een netwerkomgeving is het zaak te zorgen dat documenten duidelijk benoemd en opgeborgen worden. Uw archivering kan dan elektronisch plaatsvinden. Hetgeen beduidend minder kosten met zich meebrengt en zeer efficiënt werkt.

BESCHERMING

Er kan voor gezorgd worden dat bepaalde delen van het netwerk worden geblokkeerd voor gebruikers die die data niet nodig hebben.

VIRUSBEVEILIGING

Een computervirus kan behoorlijke schade aanrichten. Het is belangrijk dat uw systeem hier tegen beschermt wordt door middel van een virus-beveiligingsprogramma. Deze programmatuur wordt regelmatig vernieuwt, zodat uw systeem steeds tegen de nieuwste virussen beschermd is.

SERVICE EN ONDERHOUD

Ook een goed lopend systeem heeft regelmatig onderhoud nodig. PERSONAL SYSTEMS onderhoudt uw systeem zowel hardware-, als softwarematig. Reparaties aan uw systeem worden in eigen beheer, snel, vakkundig en binnen 24 uur uitgevoerd.

OPTIMALISATIE

Uw systeembeheerder zorgt er voor dat de hard- en software die voorhanden is, optimaal wordt afgestemd op de wensen en eisen van de gebruikers. Enkele voorbeelden van de middelen:

CUSTOMISATION
Hieronder verstaan wij het instellen van de beschikbare software, zodat de functionaliteit optimaal afgestemd wordt op de werkzaamheden van de gebruiker. Met name binnen moderne systemen is het mogelijk de gebruikers-interface zo in te richten, dat veel uitgevoerde handelingen worden gestandaardiseerd en gemakkelijk aan te roepen zijn.

REORGANISATION

Dit is het op regelmatige basis na lopen van het systeem. Software-matig moet er regelmatig "geschoond" worden dit om een optimaal gebruik van uw systeem te kunnen garanderen. PERSONAL SYSTEMS kan dit op regelmatige basis voor u verzorgen.

MACRO's

Macro's bieden de gebruiker handige mogelijkheden voor het opmaken van hun documenten; uw systeembeheerder kan u helpen bij het samenstellen van een set, afgestemd op uw wensen. Hiermee creëert u uw eigen huisstijl voor alle brieven, faxen, offertes, facturen, notulen en rapporten zodat deze dezelfde lay-out krijgen.

AUTOMATISERINGSPLAN

De eindgebruiker kan meestal prima vaststellen wat hij of zij van het systeem verwacht. Vaak kan men daarbij aangeven hoe men de ontwikkeling van de activiteiten van de onderneming op langere termijn ziet. De systeembeheerder kan het geheel vertalen naar hard- en software specificaties. Hij maakt indien gewenst een stappenplan voor implementatie en begroot het kostenplaatje.

OPLEIDING & TRAINING

Met de individuele eisen en werkzaamheden van de gebruikers is de behoefte aan opleiding en training zeer gevarieerd. Vaak is een volledige cursus van een softwarepakket te veel van het goede: te kostbaar, te tijdrovend en te uitgebreid. Ook leert de ervaring dat de mogelijkheden van een pakket vaak inefficiënt benut worden. PERSONAL SYSTEMS bied opleidingen aan afgestemd op uw bedrijf.

INKOOPBEGELEIDING

De systeembeheerder is voor u het aanspreekpunt. Hij begeleidt u bij de aankoop van hardware en software. Hij adviseert u welke produkt geschikt is en waarom, wanneer het beste aangeschaft kan worden, waar u op moet letten, enzovoort. PERSONAL SYSTEMS levert, installeert, controleert, en ontwikkelt desgewenst software op maat.

TOEKOMSTVISIE

De systeembeheerder is constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op automatiseringsgebied. Indien u dat wenst, kan hij u regelmatig op de hoogte houden van ontwikkelingen die uw ondernemingen aangaan.

Uw systeembeheerder helpt u op weg. Hij laat zien welke opties juist voor uw specifieke werkzaamheden zinvol zijn. Hij geeft aanwijzingen over het gebruik en beantwoordt specifieke vragen. Gewoon achter de PC of via de telefoon: snel, vakkundig en efficiënt.

Een systeembeheerder verdient zichzelf ruimschoots terug !!!!. 
BEDRIJFS PROFIEL